Selasa, 29 Mac 2016

pure slim 7day





Seawal dua minggu, anda pasti dapat menurukan berat badan anda serta boleh terai mana baju idaman anda itu !


APAKAH PURE SLIM 7D NIE ?






Slim 7D Kurus

Slim 7D? Tak pernah dengar pun ? Slim dalam masa 7 days ke ?



PURE SLIM 7D

Slim7D bermaksud 

1- Langsingkan dan kuruskan badan (Itu tujuan utama)
2- Kecilkan Lengan 3- Kecilkan Paha
4- Runcingkan Muka dan Pipi
5- Hilangkan Double Chin (Dagu yg berlapis)
6- Kempiskan Perut dan Pinggang
7- Cantikan Kulit, Cerah, Berseri serta awet muda

Slim7D Pilihan Terbaik Untuk Lelaki Dan Wanita

KURUS..LANGSING..CERAH DAN BERSERI..


Ehh…ni nak bagitaw nie. Slim 7D ialah Langsing Dalam 7 Dimensi. Woww ~



KANDUNGAN SLIM 7D



Extract Daun Teh Hijau untuk membuang toksin dalam badan

Extract Serbuk Mutiara mencantikkan kulit , mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan

Daun teratai mejaga usus mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina

Extract Cactus berfungsi untuk menghalang aktiviti enzim pembentuk sel lemak. Sebaliknya makanan yang baru di makan akan terus ditukar kepada tenaga. Secara tidak langsung, kompoun ini juga membawa kesan pengurangan selera makan

Garcinia Cambonia ( Asam Gelugur ) Mengurangkan selera makan Meningkatkan pembakaran lemak

Cassia Seed ( Spesis Kayu Manis ) Benih Cassia memiliki rasa manis pahit dan sedikit masin, memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar.


APA YANG BESTNYA SLIM 7D ?
Melangsingkan dan menguruskan badan dalam masa 2 minggu
Mengecilkan saiz lengan
Mengecilkan saiz peha
Meruncingkan contour muka dan pipi tembam
Mengempiskan perut dan saiz pinggang
Membersihkan muka dan mencantikkan kulit





Kelebihan lain Slim 7D
Mengempiskan perut gendut
Meningkatkan kadar metabolisma badan
Membakar kalori di badan dengan lebih cepat
Mengawal nafsu selera makan
Melancarkan sistem pencernaan
Mengatasi masalah sembelit
Tiada kesan cirit birit jika diconsume
Tiada kesan jantung berdebar atau sukar tidur (no caffeine)





Hasil selepas 1 botol Pure Slim 7D

Badan solid molid slim
Pujian dari rakan kerja,sanak saudara,suami isteri
Takde kata-kata jahat di belakang lag
Confident lebih di khalayak ramai
Pergi shopping pon best! Beli je apa baju tanpa risau saiz
Nampak aura dan rupa lebih muda dari sebelumnya


CARA MAKAN 
1 BIJI PAGI 15-30 MINIT SEBELUM SARAPAN.
PENGAMBILAN 2 LITER AIR PUTIH SEHARI AMAT DIGALAKKAN.





Adakah Slim 7D Berkesan ?

Kesan pembakaran lemak bergantung pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza. Yang pasti perlu jaga pemakanan dan light exercise seperti berjalan, berkebun dan sebagainya sudah memadai.





Testimoni Slim 7D











advanced formula pure slim 7d detox slim 7d testimoni 7d slim 7d berkesan sebelum selepas slim 7d testimoni slim 7d produk

ubat kurus slim 7d 
 testimoni slim 7d 
slim 7d testimoni 
kebaikan slim 7d promosi slim 7d 


original dengan BAR YANG BOLEH DISCAN

harga: rm30.00

Tiada ulasan:

Catat Ulasan