Selasa, 25 Ogos 2015

glutacaps

GlutaCaps

"Ingatkan muka je putih, Lepas ambil Glutacaps, Satu badan Putih!"

glutacaps

Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah??! Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. Inilah produk yg anda cari2 selama ini…

Glutacaps bertindak dengan memutih & mencerahkan kulit diseluruh muka dan badan secara rata, ia berfungsi menjadikan kulit lebih lembap dan lembut, mengatasi mslh kulit kering serta membasmi jerawat.

Glutacaps pil pencerahan 1 badan – Memutihkan Seluruh Kulit

Anda ada masalah tona kulit tak sekata dan gelap?
Jerawat & parut jerawat yang banyak dimuka?
Kulit tak bermaya & kusam?

Mesti rasa stress kan bila masalah kulit byk sangat. 
Nak keluar pun…hmm…rasa tak yakin je..
Kene pakai mekap tebal sikit baru rasa ok..

Woww!! Tak sangka betul atlast ada jugak produk yang betul-betul berkesan! Baru 1 minggu guna kesan dah nampak dekat muka, tapi ape yg mengejutkan seluruh badan sekali putih, siyes uolls dengan Glutacaps mmg sangat best!

glutacaps
1st produk pemutihan yg paling byk ingredient di Malaysia. 1 kapsul mengandungi 500mg yg bebas bahan kimia sebab tu kesannya cepat. Dalam masa 12 jam badan kita memerlukan lebih 500mg gluta untuk pencerahan kulit. Jadi klu 24 jam, ngam2 lah 2 biji untuk kesan yg cepat. Dengan Glutacaps uolls jgn risau ye, tak ada kesan sampingan sebab produk ini telah pun lulus ujian sijil racun dpd USM. 

Bahan aktif gluta yg original dari tumbuhan ini akan mmbantu mgurang & memudarkan jerawat selain pemutihan badan secara beransur-ansur.

Haa…ni pulak kita nak terangkan dekat uolls..apa beza putih vs putih cerah berseri? Kalau putih sahaja muka uolls akan nmpak pucat. tapi dengan consume Glutacaps, uolls putih, cerah dan berseri lagi….baru la kulit cerah tu nampak betul2 naik kan? Putih kemerah-merahan…mcm orang baru kawin, muka cerah berseri-seri je...sapa tak nak yunk..

Anda akan perasan muka, tangan & badan akan nmpak lebih 
putih kemerah-merahan secara natural.
Jom cuba sekarang uolls sebelum hrga lebih mahal. Coz sekarang uolls dah tau kenapa gluta, HA & vitamin c original bagus kan?? Tak ada produk yg seefektif glutacaps dgn gabungan 3 bahan yg hebat ni tau…


glutacaps
Jom cantik, putih gebu-gebas dengan glutacaps!
Anda nak putih tapi takut nak suntik/cucuk2 ni?
Glutacaps kesannya umpama anda mengambil suntikan pencerahan!
Untuk pengetahuan, gluta ni mmg dah lama digunakan untuk pencerahan kulit. klu dinegara Thailand boleh kata hampir majoriti amalkan pengambilan gluta sama ada secara makan/ suntikan yg dah jadi kebiasaan penduduk disana. Sebab tu la uolls tengok kulit mereka lbih putih, gebu & cantik2 je…

Kandungan glutacaps
100mg vitamin c
350mg pure l glutathione Gred AAA dari Jepun
50mg hyaluronic acid
Kelebihan Glutacaps
Kulit semakin glowing & bertambah putih
Jeragat & pigmentasi hilang
Mensekatakan tona kulit muka
Menghapuskan jerawat
Menghilangkan parut jerawat
Menegangkan kulit muka
Antioksidan
Memulihkan katarak & glukoma
Membekalkan kandungan air
Menghilangkan kedutan di wajah
Mengekalkan kelembapan wajh
Menggalakkan pembaharuan kolagen dlm badan
Pencerahan kulit 1 badan
  


glutacaps

Apa yang anda bakal anda rasai dengan Glutacaps?
Memutih & mencerahkan muka dlm 3 hari sahaja
Parut degil & lama semakin pudar dan beransur hilang
Menyingkirkan JERAWAT + JERAGAT
Kulit muka bertambah lembut & lembap
Memutihkan 1 badan
Tona warna kulit menjadi sekata
Kulit jadi putih kemerah-merahan (ada seri)
Menjimatkan diantara produk pemutihan lain
Bibir menjadi merah secara semulajadi
Menjadikan perut sentiasa kenyang (boleh slim)
=> Gluta & collagen dalam badan menjadi aktif seawal 2 jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%
Anda bakal rasa sgt menyesal sebab tak ambil dari dulu lagi
Kawan2 bakal puji anda semakin putih, gebu & flawless

GlutaCaps merawat skin problem dari luar & dalam. Produk nie tak ada kesan sampingan sebab ingredient dia hanyalah glutathione + vitamin c + hyaluronic acid sahaja dimana bahan ni lah yg sering digunakan oleh pakar2 kulit untuk treatment2 yang mahal diluar sana..

Glutacaps juga bebas bahan kimia, tak ada kandungan hormon jadi takde kesan sampingan negatif sprti naik jerawat @ gangguan kitaran period. Selain tu, glutacaps bebas dari collagen so uolls tak akan mengalami masalah allergic ataupun berat naik so boleh consume tanpa ragu & was2...

glutacaps kkm
GlutaCaps Lulus KKM
Ramai yg bertanya mengenai kelulusan kkm untuk glutacaps… di sini sudah terbukti yg glutacaps telah disahkan selamat dimakan oleh kementerian kesihatan.. Boleh rujuk gambar no KKM diatas

Produk Glutacaps berkesan seawal 1-7 hari je. Uolls tanye kenapa kesan cpt?? sebab kami hanya gunakan material gluta gred AAA yg terbaik sahaja.


cara makan glutacaps







FOLLOW CARA AMBIL GLUTACAPS

Anda akan dpt kulit yg putih berseri, glowing & lembut. 
Satu badan boleh putih dlm masa 4 -7 hari sahaja

Ambil 1 kapsul 30 minit before breakfast
ATAU
1 kapsul sebelum tidur
Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk 1st Week ambil 2 biji. 
1 biji sebelum breakfast & 1 biji sebelum tidur
Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan sebiji sehari
Teruskan ambil glutacaps untuk kesan yang diidamkan
Pantang-Larang
Tak ada pantang yg berat Cuma byakkan minum air kosong
Caffeine & susu elakkan, serta kurangkan gula
Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
Ibu menyusu boleh ambil
Seawal usia 15 tahun boleh ambil
Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal boleh ambil

Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan atleast beberapa jam



harga:  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan