Rabu, 26 Ogos 2015

dermax superskin 360

Dermax superskin 360


EXTREMELY GLOWING INTENSE TERAPHY DERMAX SUPERSKIN (DMS360




~ Bakal menggegar global fenomena DMS 360 Skincare
~ Produk pemusnah 360 CAMERA/BEAUTY CAMERA/EDITING CAMERA...
~ Produk extra terapi untuk merawat masalah kulit


DERMAXSUPERSKIN 360 (DMS 360) produk Kecantikan wajah muka menjadi lebih cantik,berseri seri,licin,dll.. Membuatkan si Pemakai dan Orang lain melihat wajah Si Pemakai Jatuh Cinta dengan DMS 360..


DerMaxSuperskin 360 bertujuan, supaya kita tak perlu menipu orang dengan kecantikan wajah muka kita dengan menggunakan CAMERA 360.. Buktikan pada semua orang yang kita tak perlu lagi menggunakan CAMERA 360 untuk menampakkan wajah kita cantik tanpa diEdit
TERDIRI DARIPADA :-


* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
* 1 Bar Soap Cleanser  

 PERUBAHAN HANYA TEMPOH 7 HARI SAHAJA
~ membantu menghilangkan jerawat / jerawat bernanah
~ membantu menghilangkan parut di muka
~ membantu menghilangkan kesan jeragat / pigmentasi
~ wajah yg berminyak
~ wajah tona tidak sekata
~ bintik bintik hitam



BERKESAN 500% GERENTI !!!






***** PENGUNAAN YG BERTERUSAN WAJAH TAMPIL BERSERI SERI SEAKAN PAKAI BOTOXX...YUHUUU...TANPA MAKE UP...NATURAL FACE LAGII OKY,....




                cantikk kan??wajah tampil berseri seri ...
                          pinkishh glowingg...
                  tak perlu nak make up dah kan,,,
                  Just pakai eyeliner n lipstickkk...

     
Berbanding dahulu wajahnya penuh dgn 
Jerawat batu ....
Selepas 2minggu makin pudar kan ?!!
Hanya set dms & serum sahaja !!


SET EKLUSIF SKINCARE DERMAX SUPERSKIN360



            Haaaaa..k.jaja ni dulu dia ada masalah jerawat yg                             sangat terukkkk

then macam macam k.jaja nih pakai...sampai dah givup...haishhh....
last last k.jaja nampak 1 iklan dms360...tngok tngok testimoni semuanya real ...
apa lagi k.jaja cuba yakin pada dirinya untuk cuba wlupun rasa was was...


taraaa....CANTIK DAH KAN...LICINNN MUKA DIAA...
siap selfie selfie lagiii tawww.....
walaupun mahal tapi BERBALOI okayyy....
hanya pakai set dms + serum jer dah okay...





haaa..ni laa pengasas...dms360....
haaa...dato seri muhammad shah okayyy...
bermaknaa produk skincare nih bukan calang calang...
bukan cap thailand...bukan cap china...
tapi cap MALAYSIAAA !!!




Dapat awardss lagiii...dms terlaris dipasaran dan telah dikiktirafkan..
di 7 buah negara ASEAN....
POWERR KAN......


 Tiada bahan terlarang yer....
tiada mercury bagaiiii........





harga: rm83.00



Tiada ulasan:

Catat Ulasan