Rabu, 26 Ogos 2015

cocoa collagen power plus

COCOA COLLAGEN POWER PLUS




Cocoa Collagen Power Plus adalah produk terbaru berasaskan Kolagen @ Collagen yang paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam....


Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat..


MENGANDUNGI:-

Marine CollagenMembantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.


Kacip Fatimah
Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

Lobata
Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.


Krimer Bukan Tenusu
Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

Dextrose Monohydrate
Melambatkan proses penuaan.


Oligo Saccharide
Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan
Kebaikan dan khasiat:
Membantu mengimbangi hormon
Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
Melambatkan proses penuaan
Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memberikan tenaga
Membantu mengurangkan keguguran rambut
Melancarkan peredaran darah dalam badan
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman
Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Khasiat CCPP bagi anak dara:-
Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalamKulit mulus, gebu
Jerawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Jeragat akan mengejut dgn cepat
Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licin
Less rambut gugur
Naik seri pengantin ...
Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2..
Hormon stabil , kurangkan senggugut
Perjalanan darah lancar
If high water retention .. leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
Muka glowing ..
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan


Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-
Menjadi SUPER POWER ...
Mengetatkan vagina..Yang monopous insyaallah ada pelincir
Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
Hubungan suami isteri lebih intim ...(luar biasa .... Pempaham la segan lak)
Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
Tambah air susu bg yg menyusu
Bantu mengecutkan rahim
Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
Kulit cerah dari dalam
Kulit mulus, gebuJ erawat less
Parut jerawat insyaallah hilang
Less jeragatTenaga/ tak letih/ tak mengantuk
Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
Tumit pecah2 bertambah licin
Less rambut gugur
Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
Hormon stabil
Perjalanan darah lancar
If high water retention .. leh turun kg
Seimbang berat badan
Mengenyangkan
Kencing lawas
Lebam bawah mata less
Muka glowing ..
Hilang lenguh2 sendi
Lancar penghadaman
Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
Melambatkan Proses Penuaan




Kesan - kesan penyusutan kadar kolagen menyebabkan :
a-Kulit mula hilang keanjalan semulajadinya dan tanda-tanda awal kedutan mula jelas apabila mencapai pertengahan umur 20-an.


b-Pengurangan kolagen boleh mengganggu bahagian badan lain, terutamanya dalam penjanaan semula tisu-tisu lembut.


c-Kolagen dalam tisu lembut semakin berkurangan, ini mengakibatkan kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa.


d-Menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi yang mempunyai kesan ke atas kesihatan keseluruhan, langsung mempengaruhi keadaan kulit dan sel lain. Pada masa yang sama, keadaan tulang, kuku dan rambut akan turut menunjukkan tanda-tanda awal penuaan.


Jangan bimbang kerana kesan ini ada penyelesaiannya iaitu melalui Terapi sintesis kolagen. Terapi ini merupakan kaedah penggantian kolagen dengan pengambilan makanan tambahan yang mengandungi kolagen.Sudah tentuCocoa Collagen Power Plus. Ia mampu menggantikan kolagen yang hilang dalam badan, serta merangsang penjanaan kolagen baru. 



Apa lagi khasiat Cocoa Collagen Power Plus ?
Luangkan 5 minit lagi untuk membaca ...


1-Pengambilannya secara berterusan , bukan sahaja dapat membantu mengekalkan kecantikan dan mengawet muda. tetapi juga kajian turut membuktikan kekayaan faedahnya terhadap kesihatan kita. Kini, kolagen bukan sahaja digunakan dalam pelembab kulit dan serum kecantikan, malah merupakan ramuan penting dalam pelbagai barangan seperti syampu dan pemakanan pengurusan berat badan.

2-Oleh sebab kolagen membentuk 75 peratus daripada kulit badan, kehadiran kolagen amat penting untuk membina dan mengekalkan kulit yang sihat. Dengan Cocoa Collagen ,
penyusutan kolagen yang melembabkan pembentukannya dapat di atasi. Bukan sahaja meningkatkan kadar pengurangan yang menyebabkan perkembangan kedutan dan kulit yang kelihatan tua, tetapi juga mempercepatkan proses pertumbuhan sel dan pembaharuan kulit.


3-Oleh sebab fungsinya yang dapat menyokong kulit kita, MINUMAN COCOA COLLAGEN dapat mengukuh dan meningkatkan keanjalan kulit, tanpa perlu menjalankan operasi face-lift.


4- Menggalakkan pemulihan cepat apabila berlakunya kecederaan, terutamanya luka yang bakal menyebabkan parut.Oleh sebab itu produk ini amat mujarab untuk menghalang parut yang berpunca daripada jerawat.


5-Kuku dan rambut
Hasil kajian Klinik Perubatan Universiti Wurzburg di Jerman pada tahun 1995 menunjukkan, penggunaan jangka panjang kolagen meningkatkan kestabilan dan ketahanan struktur protein.
Ini memperbaiki kualiti kuku rapuh dan menghalang keguguran rambut.


6-Pengurusan berat badan
Ketika tidur, asid amino yang dihasilkan oleh kolagen digunakan oleh badan untuk membina tisu otot. Apabila badan mendapat khasiat daripada protein kolagen ini, ia menguatkan lagi tisu otot nipis bagi membantu pembinaan bentuk badan dan otot yang lebih kukuh, jelas dan menarik.


7-Sendi dan tulang
Prof. R. Moskowitz, Pengarah Institut Artritis Universiti Cleveland dan Presiden Persatuan Penyelidikan Osteoartritis Antarabangsa menawarkan bukti selanjutnya berkenaan keberkesanan kolagen dalam rawatan osteoartritis. Penyelidikan Moskowitz juga menunjukkan kolagen mampu mengurangkan kesakitan dan melancarkan pergerakan sendi bagi mereka yang sedang menghidapi osteoartritis. Sesetengah kajian bebas dari Jerman dan Czechoslovakia turut mencadangkan pemakanan 7 hingga 10 gram kolagen sehari, selama 30 hingga 90 hari akan mengurangkan kesakitan dan ketegangan akibat artritis.



Kesimpulannya :

Hakikatnya kepentingan kolagen dalam badan hampir bersamaan dengan memastikan badan memperolehi kandungan air bagi kelembapan yang berpatutan. Pastikan anda memilih produk yang sesuai yang mengandungi kolagen dengan kualiti yang tidak terhingga.
INFO TAMBAHAN
Antara kandungan bahan dalam Cocoa Collagen Power Plus adalah marine collagen

Jangan salah faham! Marine collagen produk Crystal Liz ni bukan dari haiwan yang bercengkerang. So insyallah takde masalah untuk anda yang alergy untuk mengambil collagen ini

Ada testimoni pengguna yang terlalu sensitif alergy, alhamdulillah, banyak kesan penyembuhan dia rasa. Ada yang dulu2 pantang sekarang leh sebat macam2.

Satu lagi kebanyakan collagen yang berada di pasaran mampu menambahkan berat badan. JANGAN RISAU. Collagen power plus insyaallah mampu mengimbangi berat badan anda. Ada yang turun lg berat ada la. Apapun tu bergantung pd jenis badan. If gemuk air ada possibility utk turun coz proses detox membuatkan anda kerap ingin membuang air kecil.

Collagen Power Plus bukan setakat lazat, malah memberikan kepuasan yang lumayan. Jgn tunggu lagi


Collagen power plus selamat digunakan utk pesakit kencing manis kerana

Dextrose monohydrateni bahan pengganti gula. glukos yg di extract dr bijirin mcm gandum atau beras. sbb tu org diabetes selamat minum. bahan ni bantu meningkatkan metabolisme. sbb tu kalo lepas minum LSD ni, kita jd segar n bersemangat nk keje. pastu berpeluh jer. ramai dah loose weight dlm ms 3 minggu.

Oligo saccharideyg ni pun alternative sugar. since skrg ramai dh health concious dan byk demand utk low calorie produk, bhn ni jd pengganti yg paling sesuai. also derived fr fruits n veges mcm pisang, bawang, bijirin, tomato n lain2. bahan ni bertindak sbg fibre berkalori rendah yg menghasilkan tenaga.


Yang darah tinggi pun leh amik ... insyaallah selamat ...
*** Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini kecuali wanita mengandung tidak digalakkan.

*Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (No. RUJUKAN 163/s/25 jld71)
*Mempunyai sijil HALAL


 
TESTIMONI PENGGUNA:
Testimoni 1:
erm....minuman coklat biasanya terlalu berlemak rasa dia....
kalau koko lak....minuman dia pahit sket....
tp CC ni....just nice....mmg sedap. sy sekarang minum CC ngan kopi beras merah jer......kalau kat rumah.... minum cc takde apa2 purpose pun nak pejalkan ke, mantapkan ke... takde. ....sy mmg suka minum 3 in 1 nyer minuman...s enang.... so, CC ni selain dr minum sbg gantian minuman lain....ada benefits dia.
Testimoni 2 :
Assalammualaikum
sya nk bg feedback slps sya minum CC. Masuk bulan ni, sudah 2set sya minum, perubahan yg sya dapati, sya tidak merasa letih2 lg, badan bertenaga, mudah bgn pg, kulit plak dah semakin halus, jerawat pn x da. Rambut sya pn dh x gugur lg. Bab ehem plak, usah ckp lh...hehe.. thanks kerana memperkenalkan CC pd sya.. Kawan2 pn nk join minum lps lihat perubahan yg sya alami...


Testimoni 3:
Rasanya sedap sangat. selepas habis 1 set saya rasa ada perubahan seperti breast saya lebih pejal. pecah ditumit kaki mula bercantum. muka nampak lebih cerah. Tapi saya jadi berselera makan la pulak ... sekarang saya cuba kawal pemakanan (ada apa petua tak?? ). Setakat ni saya berpuas hati w/pun badan saya lambat menunjukkan kesan. Insya Allah saya akan beri testimoni cc lagi selepas ni.

Salam kak...
Mmg best la cocoa collagen ni.. Thanks la sbb rekemen.. Hubby i kata breast nampak pejal jer.. N he love it.. Mmg ada perubahan dia kata..So mmg bagusla..

Testimoni 5
Testimoni untuk penggunaan seminggu Cocoa Collagen. -breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama. Tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia. Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.

Testimoni 6
akak….nak update lagi nih… JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat… BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih… TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe… best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….YANG PALING BEST….!!!MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asyik teka 20 jer…)hihi..padahal umur dah 24…wakakakaaa….

Testimoni 7:
 ” kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh… ”

Testimoni 8
Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan.

Testimoni 9
malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya.

Testimoni 10
Cocoa collagen ni masuk 4hari aku minum cocoa tu, first time aku tgk kotak cocoa tu pun aku dah jatuh hati..coz aku bayangkan aku dpat 1kotak yg ada 30paket…tapi tgk2 dapt 3ktk suspend gak aku ingatkan hang salah antar..mampus aku nak kena tambah duit lagi…tapi upanya 1kotak tu ada 10paket yer…ok aku nak bagi review aku kat hang selepas 4hari aku minum.. first time hirup pergh…sedap ler mengalahkan coffee beans la pulok…tapi mmg sedap hang…aku belasah ler sehari 2kali..lepas buka pose dan masa sahur…apa yg aku dapt rasa mmg badan aku tak letih mmg segar je sepanjang hari seperti yg hang ckp la….lepas tu yg magic nye aku tgk tumit kaki aku yg dulu pecah dan kasar macam org kerja buruh kasar tu alhamdulillah akhirnye bertangkup dan buleh ler dikatakan licin…tapi lum licin sepenuhnye..tapi aku puashati ler coz b4 this aku dah sapu krim macam2 krim..tak jalan juga..akhirnya mimpi aku menjadi kenyataan. hubby aku lak puji aku dia kata muka aku nampak pinkish dari biasa..aik biar betik.. hang pun camtu ke? aku mmg tak amik apa2 selain cocoa hang nie coz aku nak tgk dia nye kesan yg ckp cepat tu…lagi pulok aku minum 2paket sehari tu yg nampak cepat kot…lepas tu kan betul ler hang kata breast ada denyut-denyutan ler..tapi aku tak berani nak kompem ler sebab cocoa coz aku nak period nie sekali berdenyut sebab nak period malu je kat hang….hahahha…panjang lebar lak aku cerita..tapi aku mmg berterima kasih kat hang ler kenalkan cocoa nie..make sure aku nye stok utk tiap bulan ada tau..sampai je masa hang send kat aku…aku nak buat amalan tiap bulan..makna aku nye 2set ler yer sebulan..hahahaha org suh minum 1paket sehari aku lak belasah 2paket sehari..tak per janji murah,berkesan, cantik n selamat .nanti aku update lagi..kawan aku pun nak order nanti dia contact hang..aku dah bagi no ko kat dia dah..

Testimoni 11
So far baru 5 paket aku minum tapak kaki dah tak keras dah la.. aku mmg takde masalah tumit pecah cuma kasar”

Testimoni 12
Nak kata ada perubahan ketara masih baru minum lagi. Cuma akak perasan jerawat dah mulai kering.
Testimoni 4
 
 


harga: rm 43.00 ( 3 kotak) 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan