Rabu, 26 Ogos 2015

chriszen colla jelly

CHRISZEN COLLA JELLY : TERBUKTI CERAH ANJAL SEAWAL 10 HARI!

CHRISZEN COLLA JELLY


Kolagen memang sudah trending sekarang untuk kita tampil sihat, 
cerah dan cantik. Bermacam-macam brand di pasaran.
 Sampai pening kan untuk kita buat pilihan. 
Kolagen sangat penting untuk kita untuk mengekalkan keremajaan
 dan kesihatan bukan hanya wajah malah tubuh.
 Kolagen akan semakin berkurangan dalam badan kita
 bila umur semakin meningkat, so kita kenalah top-up
 kolagen tu semula. 
So kali ni aku nak share tentang satu produk yang 
berasaskan kolagen, tapi yang ni tersangatlah unik dari 
produk yang lain ada di pasaran. 



Chriszen Colla Jelly.

 Sebab apa ia unik, sebab ianya dalam bentuk jelly 
dan sangat berkhasiat.
Chriszen Colla Jelly ni ada 3 flavor iaitu 
strawberry, mango dan laici. 

  Jangan bimbang semuanya bahan semulajadi, daripada 
tumbuhan dan tiada sumber haiwan.





KEISTIMEWAAN CHRISZEN COLLA JELLY :

- Berbentuk Jelly, lebih senang dimakan dengan rasa yang sedap!
- Meningkatkan kecerahan serta keanjalan kulit
- Memelihara keremajaan, kelembapan dan kehalusan kulit
- Melindungi kulit daripada kerosakan akibat 
pencemaran atau sinaran UV
- Mengurangi tanda2 penuaan seperti kedutan
 halus dan pigmentasi
- Mengurangi selulit
- Mengecilkan liang pori
- Memperbaiki tona kulit agar lebih sekata
- Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut dan kusam
- Menguatkan rambut, kuku serta meningkatkan 
tenaga dalaman





Wah senang sungguh just koyak dan makan. Tak payah nak bancuh, shake-shake lagi.




KANDUNGAN CHRISZEN COLLA JELLY :

- Kolagen, beri-beri campuran, rumpai laut, delima, aloe vera, 
EstroG-100, sel stem epal




TESTIMONI





BERMINAT


harga: rm36.00

Tiada ulasan:

Catat Ulasan