Selasa, 21 Oktober 2014

kawaii secret skin white


First of all, yang buat Intan tertarik nak consume and jual sebab terbaca dalam blog DR.Harlina (wife DR.Sheikh Muszaphar Shukor) tu, salah satu regim kecantikan dia adalah melalui pengambilan supplemen ni. Dari situ lah, berminat nak cuba and terus nak jadi agen jualan..  sebab dia kan doktor perubatan, then tengok dia glowing je after dapat dua anak berturut-turut plus said nice things tentang supplement ni, rasa konfiden lah nak cuba.. 
Jom study produk ni.. hehehe

Pengenalan : 
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant



14x Stem Cell



20x Super Fruits



Pitera Rich Extract ( bahan utama SK II kan)







Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.
Kandungan SECRET KAWAI COLLAGEN :
  • Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell, Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon


Fungsi SECRET KAWAI COLLAGEN :
  • Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
  • Kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
  • Jerawat kecut dlm masa 3 hari..
  • Sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
  • Masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
  • Parut pudar dlm masa 7 hari..
  • Dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
  • Melawan kanser
  • Membuang toksin 
  • Berfungsi utk cuci darah kotor
  • Kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
  • Memudarkan stretchmark
  • Mengembalikan kemerahan bibir
  • Menambah susu ibu
  • Memberi kecergasan badan
  • Menaikkan HB bg wanita hamil
  • Penawar pelbagai peyakit
  • Bagus utk dalaman wanita



Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

( Intan paling suka khasiat untuk para ibu tu, sebab selamat untuk ibu yang menyusukan anak dan ibu hamil, HB naik.. Problem Intan masa hamil ialah HB rendah -konfiden nak minum sebab DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was) 


  • 1 sachet sehari sebelum tidur
  • Boleh dibancuh dgn air kosong @ jus / terus kemam di bawah lidah ( cara kemam lbh effectiv berbading bancuh)
  • Diambil ketika perut kosong.
PENTING : ELAKKAN DARI MENGAMBIL MINUMAN BERKARBONAT , KOPI , TEH , NESCAFE , COKLAT SERTA MINUMAN HERBA !!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan