Sabtu, 6 September 2014

babies blink


Idamkan Wajah Pinkish & Gebu?

http://iluv09shop-thaibeauty.blogspot.com/2014/09/babies-blink.html 

(Kini dengan New packaging + Serum pada harga yang sama!!)
Set Babies Blink Pinkish 

-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat seawal 5 hari 
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan


Apa yang Best Sangat Dengan Babies Blink Ni?



"5 hari pihak kami menerima good testimoni seramai lebih 25 orang!
kesan pengunaan babies blink memang seawal 24 jam ia dpt mengecilkan pori2 muka,mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih, membantutkan naik jerawat, matikan jerawat, menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan! cepat2 kesan seawal 24 jammmm! ternyata berkesan ori punya"




SET BABIES BLINK SKINCARE


GLUTACOL SOAP


☆Menghilangkan bintik-hitam


☆Mengecutkan jerawat

**Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap


TREATMENT MAGIC NIGHT CREAM (White)

☆Menghilangkan jerawat

☆Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam

☆Menggebu & menghaluskan kulit

☆Mencerahkan kulit seawal 24jam

☆Kulit lebih pinkish & kenyal

☆mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit

***Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish

***Dari anak gadis seawal 12tahun boleh untuk menggunakan Babies Blink Set


ANTIBIOTIK DAY CREAM (Yellow)

☆Mencegah pertumbuhan jerawat

☆Meresap minyak di muka menjadi lembapan~kulit bebas minyak

☆Mengawal pori-pori dari tersumbat

☆Membuatkan kulit segar & berseri

☆Memberi perlindungan penuh dengan SPF35

☆Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif,jerawat,berminyak & kusam


99% Kandungan Set Babies Blink mengandungi ;-


》Pati ibu putih

》Krim glutathione

》Pati buah berry-susu madu


Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI




KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK


**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1 BULAN


ADA KESAN SAMPINGAN?
**JAWAPAN TIDAK


BERAPA LAMA KESAN DIPEROLEHI?1HARI 1MINGGU 2 MINGGU?


**KESAN SEAWAL 24JAM SEHINGGA 1BULAN . MAXIMUM RESULT KONSISTEN 3 BULAN PENGGUNAAN. 





[ SOALAN LAZIM SET BABIES BLINK PINKISH ]

1. Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening?

RM80 SM

RM85 SS


2. Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni?

99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAK tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon, merkuri, dan lain-lain.


3. Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni?

Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni.


4. Ibu mengandung (preggy mom) boleh tak pakai Set Babies Blink ni?

Boleh tiada masalah, tapi sebaik-baik nya lebih bagus selepas melahir kan/bersalin. Ini Kerana perubahan hormon semasa mengandung dan lepas melahirkan lain.


5. Dari mana asal produk Set Babies Blink Pinkish Whitening?

Diasaskan oleh pengasas Lyanaz Beauty Care BUMIPUTERA Malaysia.


6. Bagaimana cara pemakaian Set Babies Blink ni?

Cara pakai :

a. Cuci muka dgn sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.

b. Guna toner (jika ada) utk menutup pori2 wajah

c. Pagi : Apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan. Malam : Apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.


Untuk kulit extra kering : mix kan sikit krim siang dengan air

Untuk kulit berminyak & berjerawat : Maintain sahaja, tp kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan.


7. Boleh borong tak Set Babies Blink ni?

BOLEH, tapi kena tanya keberadaan stok (stok cukup @ tak), SMS/Whatsapp saya utk harga borong.


8. Kulit sensitif boleh guna tak?

Bergantung kepada situasi kulit. Kandungan Babies Blink tidak membahayakan. Beritahu kami masalah/situasi kulit anda, tahap mana dan kami akan membantu anda sebaik mungkin.


9. Ada buat HARGA ISTIMEWA tak?

Bergantung pada promosi


10. Boleh beli loose tak? Means beli asing-asing produk Babies Blink ni?

BOLEH, tetapi harganya agak mahal. Seelok-eloknya beli satu set untuk kesan yang menakjubkan.


11. Berapa lama untuk dapatkan kesan pencerahan selepas guna Babies Blink?

Kesannya seawal seminggu depends on kekerapan pemakaian & tona kulit.


12. Saya ada jeragat, boleh hilang tak jeragat tu kalau pakai Set Babies Blink ni?

InsyaAllah boleh, selalunya dalam masa sebulan ke 2 bulan bergantung kepada ketebalan kulit dan punca jeragat tersebut.


13. Saya ada jerawat yang teruk, boleh ke hilangkan jerawat ni serta merta dengan Babies Blink ni?

InsyaAllah dengan kaedah penggunaan yang betul & konsisten, jerawat akan surut dan kecut. Perlu diingatkan, jerawat tumbuh disebabkan banyak faktor seperti hormon, kotoran luaran & dalaman dan sebagainya. Bukan sesuatu yang pelik jika jerawat keluar kerana Babies Blink bukanlah ubat untuk penawar jerawat tetapi merawat masalah jerawat & kulit muka . Teruskan penggunaan seperti biasa, InsyaAllah jerawat yang tumbuh akan kecut serta merta.


14. Sabun Glutacoll Babies Blink boleh potong tak?

BOLEH, untuk penjimatan. Tiada masalah.


15. Ada pantang apa-apa tak kalau guna Babies Blink? Contohnya compact powder?

TIADA pantang, cuma jauhkan dari chemical based.


16. Masa mula-mula pakai Babies Blink, kulit mula mengelupas. Apa yang patut saya buat?

Pengelupasan berlaku atas beberapa sebab :

a. Kulit muka terlalu nipis sebab selalu bertukar-tukar skincare, gatal berpunca pencemaran kosmetik terdahulu.

b. Gap (jarak) anda stop menggunakan skincare lama amat dekat.

c. First time pakai skincare yang peeling jadi gatal disebabkan sel mati yang ditanggalkan.


Jika sebelum ni anda pernah memakai apa-apa skincare, anda diwajibkan rehatkan kulit seketika dalam seminggu-2 minggu supaya kulit anda kembali normal dan tidak terkejut dengan pemakaian skincare baru.


Digalakkan mempunyai pelembap/penyegar untuk mengekalkan kelembapan kulit serta mempunyai perlindungan UV/sunblock yang melindungi dari both UVA & UVB sbb 2 jenis UV ni kesannya terhadap kulit juga lain & sunblock yg mempunyai SPF yang tinggi.


Untuk kes C : Teruskan penggunaan dan selang-selangkan penggunaan krim malam

Untuk kes B : Jarakkan lebih lama at least 2 minggu

Untuk kes A : Berhenti dulu dan guna cara tradisional





N Last but not least, yang paling penting Babies Blink Lulus KKM uolls~

Sekarang semua terbukti ye, Babies 100% SELAMAT, HALAL & BERKESAN! yang membezakan cuma dia serasi ke tak, dgn kulit kita. itu kena cuba dulu baru tau, nak pinkish2 tak mcm akak comey bawah ni? ^_^



TESTIMONI BABIES BLINK PINKISH





























http://iluv09shop-thaibeauty.blogspot.com/2014/09/babies-blink.html 


harga

babies blinks rm27.00

babies blinks limited rm40.00

babies blinks 5in1 edisi 2015 rm28.00

babies blinks 5in1 trial set rm22.00

babies blinks 7 days rm53.00

babies blinks coffee jar: rm22.00   box: rm23.00

babies blinks chocolate rm24.00

babies blinks toner rm13.00

babies blinks gold (trial) rm47.00

babies blink sabun rm13.00

babies blinks serum rm16.00

babies blink krim malam rm13.00

babies blink krim siang rm13.00





Tiada ulasan:

Catat Ulasan