Rabu, 6 Ogos 2014

scrub alpha arbutin

 
scrub ni boleh di pakai di muka dan badan... best kan

dapat menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
dapat menggalakkan sel kulit baru...cantik kulit uolls nanti
dapat menghilangkan segala kotoran yang degil...haha halus mulus nanti
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat...pore akan jadi cantik balik
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel kulit
Mengurangkan garisan halus... boley nampak muda sket
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal... yang ni serious betul..parut menipis ok
http://iluv09shop-thaibeauty.blogspot.com/2014/08/scrub-alpha-arbutin.html


http://iluv09shop-thaibeauty.blogspot.com/2014/08/scrub-alpha-arbutin.html 

cara nak guna scrub alpha arbutin ni


Basahkan muka uolls dan sapu scrub keseluruh bahagian muka.. semua ea 

Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah...pastikan sampai rasa diresap ea

lastly bilas la muka anda.....

n rasai kelembutan n kehalusan kulit wajah anda....


haaa ni la dia scrub nipiskan @ hilangkan parut







untuk borong dapatkan best price dari saya 0174685065


harga : rm10.00





 

KELEBIHAN SCRUB SUPER ALPHA

 


Boleh di pakai di muka dan badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
Menggalakkan sel kulit baru
Menghilangkan segala kotoran yang degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
Menguragkan garisan halus
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal


 

CARA PENGGUNAAN: Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah.
- See more at: http://www.malaypro.com/scrub-alpha-arbutin-id12521#sthash.YvFYLu7Q.dpuf
Nak kulit halus mulus macam mek-mek siam  rajinkan lah diri uols bagi belaian yang secukupnya pada kulit uols. Hujung minggu tu, cuba luangkan sikit masa beri belaian pada kulit terutama di bahagian muka. Ni sesiapa yang sedang mencari scrub jom la try Super Alpha Scrub, garamnnya berasal dari laut dalam. Ia boleh digunakan di bahagian muka dan badan. Ia berfungsi untuk merangsang penyingkiran toksin dalam tubuh melalui kulit. Selain itu Menghilangkan segala kotoran dan membuka liang-liang roma yang tersumbat. Keistimewaan scrub ini ialah mempunyai vitamin E minyak untuk anti-oksida, dengan mengurangkan garis-garis halus dan kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga

 

KELEBIHAN SCRUB SUPER ALPHA

 


Boleh di pakai di muka dan badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
Menggalakkan sel kulit baru
Menghilangkan segala kotoran yang degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
Menguragkan garisan halus
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal


 

CARA PENGGUNAAN: Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah.
- See more at: http://www.malaypro.com/scrub-alpha-arbutin-id12521#sthash.YvFYLu7Q.dpuf
Nak kulit halus mulus macam mek-mek siam  rajinkan lah diri uols bagi belaian yang secukupnya pada kulit uols. Hujung minggu tu, cuba luangkan sikit masa beri belaian pada kulit terutama di bahagian muka. Ni sesiapa yang sedang mencari scrub jom la try Super Alpha Scrub, garamnnya berasal dari laut dalam. Ia boleh digunakan di bahagian muka dan badan. Ia berfungsi untuk merangsang penyingkiran toksin dalam tubuh melalui kulit. Selain itu Menghilangkan segala kotoran dan membuka liang-liang roma yang tersumbat. Keistimewaan scrub ini ialah mempunyai vitamin E minyak untuk anti-oksida, dengan mengurangkan garis-garis halus dan kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga

 

KELEBIHAN SCRUB SUPER ALPHA

 


Boleh di pakai di muka dan badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
Menggalakkan sel kulit baru
Menghilangkan segala kotoran yang degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
Menguragkan garisan halus
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal


 

CARA PENGGUNAAN: Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah.
- See more at: http://www.malaypro.com/scrub-alpha-arbutin-id12521#sthash.YvFYLu7Q.dpuf
Nak kulit halus mulus macam mek-mek siam  rajinkan lah diri uols bagi belaian yang secukupnya pada kulit uols. Hujung minggu tu, cuba luangkan sikit masa beri belaian pada kulit terutama di bahagian muka. Ni sesiapa yang sedang mencari scrub jom la try Super Alpha Scrub, garamnnya berasal dari laut dalam. Ia boleh digunakan di bahagian muka dan badan. Ia berfungsi untuk merangsang penyingkiran toksin dalam tubuh melalui kulit. Selain itu Menghilangkan segala kotoran dan membuka liang-liang roma yang tersumbat. Keistimewaan scrub ini ialah mempunyai vitamin E minyak untuk anti-oksida, dengan mengurangkan garis-garis halus dan kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga

 

KELEBIHAN SCRUB SUPER ALPHA

 


Boleh di pakai di muka dan badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
Menggalakkan sel kulit baru
Menghilangkan segala kotoran yang degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
Menguragkan garisan halus
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal


 

CARA PENGGUNAAN: Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah.
- See more at: http://www.malaypro.com/scrub-alpha-arbutin-id12521#sthash.YvFYLu7Q.dpuf
Nak kulit halus mulus macam mek-mek siam  rajinkan lah diri uols bagi belaian yang secukupnya pada kulit uols. Hujung minggu tu, cuba luangkan sikit masa beri belaian pada kulit terutama di bahagian muka. Ni sesiapa yang sedang mencari scrub jom la try Super Alpha Scrub, garamnnya berasal dari laut dalam. Ia boleh digunakan di bahagian muka dan badan. Ia berfungsi untuk merangsang penyingkiran toksin dalam tubuh melalui kulit. Selain itu Menghilangkan segala kotoran dan membuka liang-liang roma yang tersumbat. Keistimewaan scrub ini ialah mempunyai vitamin E minyak untuk anti-oksida, dengan mengurangkan garis-garis halus dan kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga

 

KELEBIHAN SCRUB SUPER ALPHA

 


Boleh di pakai di muka dan badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
Menggalakkan sel kulit baru
Menghilangkan segala kotoran yang degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
Menguragkan garisan halus
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal


 

CARA PENGGUNAAN: Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah.
- See more at: http://www.malaypro.com/scrub-alpha-arbutin-id12521#sthash.YvFYLu7Q.dpuf

Tiada ulasan:

Catat Ulasan