Selasa, 19 Ogos 2014

cathy doll travel make up brush


 6 Brush
 Brush dalam pouch ni ya...tang zip dia tu aku suka..nampak eksklusif!


Hi readers semua, ni nak share sikit pasal brush cathy doll yang sedang di gilai ramai mek-mek, kakak-kakak dan jelitawan diluar sana yang duk suka makeup tu. 

Dulu suka la duk beli brush-brush ni, sebab suka tengok barang yang comel, kiut miut ni. 

Setiap orang yang bergelar wanita macam aku ni, even xde la sangat bermake up everday, mesti wajib la ada koleksi macam gitu kan, dah lumrah seorang wanita kan uols. 

Sekali pandang set cathy doll ready brush to travel make up brush ni terus jatuh cinta.

Set cathy doll make up brush ni tak rugi uols beli memang berbaloi-baloi untuk pergi bawak travel, ringan, kecil dan cukup lengkap sekali uols. 

Bulu dia synthetic uols, bukan bulu haiwan atau nylon taw.





harga: rm35.00




2 ulasan: