Rabu, 12 Februari 2014

Ld gluta collagen soap


Sabun terbaru dan terhangat kini telah meletup!!!

sabun yang mengandungi gluta dan colegan serta hampir 30 jenis bahan kandungan yang terbaik untuk kulit anda. 



Sabun ini sangat membantu untuk memutihkan kulit sehingga tampak lebih 3 kali ganda putih dari kulit asal.



Ld gluta collagen soap sangat lembut dan juga mempunyai buih yang sangat halus sehinggakan menjadikan kulit anda lebih putih, halus, cerah, bersih bersinar seperti kulit bayi yang baru lahir.





Ld gluta collagen soap sangat berkesan untuk menanggalkan daki2 di celah badan yang sangat sukar untuk di hilangkan seperti ketiak, lutut, celah peha, siku, tengkuk dan lain lain lagi.



Berkesan juga untuk orang yang berbau badan dan kuat berpeluh. Turut berkesan untuk orang yang memiliki kulit yang sangat berminyak. Sabun Ld gluta collagen soap membantu menghilangkan bau badan dan sekali gus menghilangkan masalah kulit yang berminyak.



pemakaian secara berterusan akan menjadikan kulit anda kekal bersih, 

bebas dari daki dan sel kulit mati. kulit akan sentiasa tanpak cerah dan halus bak kulit bayi.













masalah sun burn dapat diatasi dengan penggunaan Ld gluta collagen soap, ia menjadikan tona kulit anda lebih sekata tanpa belang2.



bau yang sangat lembut dan selesa ala ala bau lemon yang memberikan anda kesegaran ketika penggunaan sabun ini.








Fungsi:



Memutihkan kulit 3 kali ganda dari asal

Menjadikan kulit sangat bersih dan bebas kotoran

Menghilangkan daki yang degil pada kulit

Membantu memudarkan parut

Melembut & melicinkan kulit

Menaikkan aura wajah

Wajah kelihatan lebih bersih tanpa cela

Memutihkan kawasan yang kehitaman seperti tengkok, leher, ketiak, bikini line, lutut, siku dan lain-lain lagi

Membantu menghilangkan bau badan

Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata

Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead
Badan tidak merasa melekit ketika berpeluh
Membantu menghilangkan jeragat
Sesuai digunakan utk muka & badan
Boleh merawat masalah jerawat badan
Membuang sel kulit mati
Sesuai digunakan untuk membersih make up
Sesuai utk semua jenis kulit
Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
Bau yang sangat wangi 
Kesan seawal 3 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )







kandungan ld gluta soap:





Natural glycerin

Collagen

Ibu putih

Buah mahat

Minyak zaitun

Snow lotus

Straberry
Tamarid
Honey
Lemon
Kunyit hidup
Aloe vera
kojic
halia
ginseng
water
manggis
yogurt
timun
apple
delima
betik
berry
pearl
padi
vit.B
vi C
vit E







Cara penggunaan ld gluta collagen soap

Badan;
Basahkan badan dan gosok sabun sehingga berbuih.
biarkan dlm 5 hingga 10 min & bilas dengan air yang bersih sehinga betul2 tertangal sabun.
Lap dengan tuala yang bersih.


Muka;
Basahkan muka, gosokkan sabun pada permukaan tapak tangan sehingga berbuih. Sapu pada muka . biarkan selama 2 hinga 3 min, bilas dengan bersih sehingga betul2 tertangal sabun.

p/s: kulit akan berasa sedikit gatal dan pedis diawal penggunaan sabun ni 
gunakan losyen bila kulit peeling utk elakkan kulit kering 
gunakan sunblock di siang hari untuk memelihara kulit yg terdedah dan untuk mengelak kulit dari mengelupas










testimoni ld soap pada tangan.. anda lihat sendiri perbezaan sebelum dan juga selepas.. selepas guna memang nampak berlain dari sebelum.. nampak putih, glow, bersih, gebu, lincin. sangat berpuas hati.. anda tidak akan rugi kesan 1000% nampak hanya dengan harga yang mampu milik dan dijamin sangat murah.








kesan penggunaan ld soap dalam masa 3 hari.. ade tompok gelap (kulit asal sebelum guna ld soap) yang masih tertinggal... cukup 6 7 hari sekata la kulit... macam kulit baby jadinya....




kesan penggunaan ld soap pada kaki.. sangat mengujakan. testimoni yang dikongsi oleh cstmer kami yang dulu terpaksa amil masa 5 hinga 10 minit untuk mencuci kaki dengan memberus, mengosok, menyabun, mengilap, menyendal dan lain lain lagi. haaa... dengan guna ld soap tak perlu 5 atau 10 minit untuk kaki sahaja..... hanya gosok semasa mandi, biarkan sekejap, bilas... kaki akan nampak sangat bersih. "kebersihan seseorang nak tahu cuba perhatikan pada kakinya dijaga atau tidak kotor atau bersih...."








result mengunakan ld soap, kulit menjadi lebih bersih dan cerah, result adalah 1000% terbukti. 








ld gluta collagen soap bukan hanya untuk mencerahkan wajah sahaja. iamya baik untuk setiap maslah kulit yang anda alami. baik untuk wajah dan tubuh badan. 






cstmer kami yang terkejut dengan kesan ld gluta collagen soap. baru sahaja cuci sebelah tangan dah nampak perbezaan yang ketara. sangat best dan hebat... pesanan kami... "cucilah ke dua dua belah tangan anda ok supaya orang lain yang melihat tidak akan terkejut dan hairan melihat anda seperti melihat kuda belang"






result yang dikongsi dari cstmer kami yang suka mengunakan ld soap, malah setelah guna mesti akan terkejut rakan2 di sekeliling anda..... jadi mereka pun mesti nak try kan jika nampak result yang best.






pengunaan ld soap dalam masa 3 hari sahaja. kulit nampak lebih bersih, gebu, putih, cerah lincin.. result mmg best dan hebat. mesti semua org inginkan kulit yang sangat bersih mcm ni kan?






pengunnaan ld soap hanya dengan sekali cuci sahaja. result ini dikongsi oleh cstmer kami yang baru try guna ld soap sekali sahaja dan terus dhare, dia sangat gembira dengan result yang dialami. malah kesan sunburn turut dapat dihilangkan dengan mudah.






result yang dialami oleh cstmer kami yang hanya mengunakan ld goap dalam masa 4 hari sahaja kulit mula nampak perubahan yang ketara dan cerah






thanks kpd cstmer yang mengunakan ld gluta soap kerana berkongsi result bersama kami.






Thanks to our cstmer yg share result guna ld gluta collagen
soap. Result nie die hantar after 1 week pakai. Nampak kan
perubahan selepas guna ld gluta collagen soap.



berat 1 pcs : 100gm



harga: rm25.00


harga: rm15.00 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan