Jumaat, 22 November 2013

royal slim



Produk TERBARU dan TERLARIS di pasaran !! 
ROYAL SLIM Lishuo MAGIC !! 

Produk yang boleh bagi anda KURUS+GEBU+AWET MUDA....

3 in 1....sapa tak nak kan... :)










GAMBAR SITI SARAH, PADA TAHUN INI YA..SELEPAS RAYA PUASA..PERSONAL PICT..TAKDE ORG LAIN YG ADA MELAINKAN BELIAU SENDIRI 








Ramai lagi pengguna yan dah slim melim....sejak minum ROYAL SLIM.....anda yang masih tercari2 produk yang sesuai untuk kecikkan badan...boleh lah mencubanya.....anyway...pengasas produk ni pun dah slim..beliau sebelum ni 106KG dah turun 54KG...memang excited kan.......anda boleh la tengak gambar yang scha tepekkan kat sini....





Azza Elite juga pengguna RSLM utk kekalkan berat bdn beliau






Yang menarik tentang produk ni....ada KKM!! so tak perlu anda ragu lagi....

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam

✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur

✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)

✔ Membuang toxin dlm badan

✔ Mencantikkan struktur kulit

✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval

ADA KESAN ?
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah..hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic :
1. menjadi kenyang 8 jam
2. pengambilan yng teratur
3. hari pertama berat dah turun
4. membuang toksin
5. melicinkan kulit
6. membaiki hormon
7. mengecutkan jerawat
8. memudarkan jeragat
9. memutihkan kulit
10. baik untuk orang kencing manis
11. sesuai untuk ada darah tinggi

Cara pengambilan produk ROYAL SLIM Lishuo MAGIC
** masukkan 1 sachet ROYAL SLIM Lishuo MAGIC ke dalam 200ml air masak dalam shaker.



** goncang sampai sebati.



** nikmati ROYAL SLIM Lishuo MAGIC perasa EPAL HIJAU...memang sedap... :)
** sehari hanya sepeket dan minum sebelum sahur atau sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter sehari




Nanti jadi macam ni....lepas tu boleh minum...
















































harga asal rm110

harga : rm70.00

3 ulasan:

  1. awak nak tanya ni..nape murah sangat...ori ker?

    BalasPadam
  2. haiii.. thanks 4 asking me dear...

    Yea di jamin ORIGINAL.. awak jangan risau oke ;)

    BalasPadam