Jumaat, 22 November 2013

Gold Collagen Lip Mask




Gold Collagen Lip Mask

Gold Collagen Lip Mask merupakan masker bibir yang dapat menjadikan bibir uolls seksi, cantik , melembabakan, melembutkan serta menanggalkan kulit2 mati..... Ia juga akan menjadikan bibir uolls mengembalikan elastisti bibir & mencerahkan warna bibir menjadi kemerah merahana & tak kering lg....




FUNGSI GOLD COLLAGEN LIP MASK : 
  • Dapat melembabkan bibir yang kering
  • Menghaluskan tekstur bibir
  • Dapat mengangkat adanya sel-sel kulit pada bibir yang mati dan menggantinya dengan sel kulit yang baru.
  • Dapat mengembalikan keelastisan bibir anda
  • Dapat membuat bibir semakin merona dengan warna yang sehat
  • Menghilangkan warna hitam pada bibir yang diakibatkan oleh hormon, dan juga bibir yang hitam akibat merokok
  • Gold Collagen Crystal Lip Mask juga dapat membuat tekstur kulit pada bibir semakin kencang dan terhindar dari bibir yang keriput.

CARA GUNA GOLD COLLAGEN LIP MASK : 
  • Pastikan bibir dlm keadaan bersih (cuci lipstick or lip gloss) & kalau bibir uolls pecah2 or kering (cam intan ahakss... ) bersihkan dulu... Lap dengan towel or scrub bibir ye...
  • Letakkan mask pada bibir dlm masa 15-30minit sblom dibuka & dicuci...
  • Buang mask setelah 15-30minit & lihat lah hasilnye heheh pasti WOW !!
Mudah kan cara guna ?? 
Product nih diperbuat drpada Vitamin C, Collagen, Shydrogel & Moisturizing so ianya akan menjadikan bibir lebih cantik & warna also akn kembali kemenrah merahan ngan cepat....

NOTED : Uolls pakai la sblom tdo or time merehatkan diri... MMG BEST !! Bibir korang akan terasa lembab , lembut malah feeling je rasa heheh cam tekur lembut dia.... Mask nih xde bau pelik tau & bau dia cam mawar... Dengan pemakaian yang kerap, bibir uolls akn beransur cerah & ianya dpt menghilangkan kekusaman pada bibir.... Masalah bibir merekah or kering juga dapat di atasi.... Dengan adanya Collagen pada mask nih, ia juga dapat membantu mencegah kedutan pada bibir...

kalau nak BIBIR SEKSI, jom rawat skarang ;)




harga: rm20.00 (10pcs)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan