Rabu, 18 September 2013

Natural Bamboo Slimming Suit





Terdapat dalam saiz:
S – M (Pinggang = 62-76 cm, Pinggul = 84-98 cm, Berat = 45-65 kg)
L – XL (Pinggang = 76-86 cm, Pinggul = 98-110 cm, Berat = 65 – 95 kg)
XXL – XXXL (Pinggang = 86-115cm, Pinggul = 98-125cm, Berat = 91kg – 110kg)

Set ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nanoteknologi. Ia merupakan fabrik anti-bakteria yang dapat memberi kelebihan dari segi pembentukan payudara yang sempurna, punggung yang lebih montok,  peha yang lebih kecil, pinggang yang lebih langsing dan sebagainya. Ia juga meningkatkan metabolisme tubuh bagi memudahkan tubuh menjadi lebih langsing dengan cepat.
Fungsi utama set ini:
1. Menaikkan payudara yang jatuh dan membentuknya agar kelihatan lebih montok dan tegang.
Set ini akan menjadikan bahagian belakang pemakainya lebih tegak dan ini dapat memberi sokongan yang baik pada payudara. Payudara akan dinaikkan dan menjadikannya kelihatan sempurna secara semulajadi.
2. Mengempiskan perut dan melangsingkan pinggang.
Dengan fabrik elastik, ia dapat memberi tumpuan yang sempurna pada bahagian perut dan pinggang dengan menekan lemak-lemak berlebihan dan seterusnya memecahkan lemak berkenaan. Jadi tubuh akan kelihatan lebih sempurna tanpa penonjolan lemak berlebihan.
3. Menaikkan dan membaiki struktur punggung.
Sambil menjadikan perut lebih kempis dan pinggang lebih langsing, set ini memberi ruang untuk bahagian punggung dinaikkan dan kelihatan sesuai dengan bentuk tubuh anda.
4. Memecah lemak supaya peha lebih kecil dan terbentuk dengan baik
Bahagian hujung set ini yang lebih tebal dapat membantu memecahkan lemak di bahagian peha dan membetuknya agar lebih rata tanpa kesan lemak yang baru timbul. Ini menjadikan peha lebih rata dan licin.
Fakta Tentang Arang Buluh (Bamboo Charcoal)
Arang buluh dihasilkan dari potongan buluh yang diambil dari pokok berusia 5 tahun ke atas dan dibakar dalam ketuhar dengan suhu melebihi 800 darjah celsius. Ia mempunyai sifat resapan yang sangat berkesan.

Kelebihan Arang Buluh:
-         Mengurangkan Tekanan : Membebaskan ion negatif untuk menyeimbangkan ion positif dari keadaan sekeliling. Ini boleh mengurangkan tekanan, kegelisahan, membantu tubuh menjadi lebih tenang dan menyegarkan badan.
-         Menyahbau : Arang buluh boleh menyerap bauan yang kurang menyenangkan dan seterusnya menghalang pembentukan bakteria.
-         Kesan Sinar Far-Infrared: Arang buluh mengeluarkan sinar far infrared secara semulajadi yang boleh memanaskan tubuh bagi memperbaiki peredaran darah, mempercepatkan metabolisme dan menggalakkan pertumbuhan sel.

Cara Digunakan:
  1. Sarung dari bawah ke atas.
  2. Pakai sehingga 8 jam sehari.
  3. Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari untuk kesan yang lebih baik.
Set ini disarankan untuk:
  1. Mereka yang sentiasa sibuk, selalu berada di luar rumah atau sukar untuk sentiasa memakai korset biasa. Ia mempunyai ruang untuk memudahkan pemakainya ke tandas. Jadi anda tidak perlu membuka korset apabila ingin ke tandas.
  2. Pemakaian harian walaupun anda sudah puas hati dengan berat sekarang. Ini kerana set ini dapat menjadikan tubuh anda kelihatan lebih sempurna tanpa bahagian-bahagian yang sudah jatuh atau kendur.
TESTIMONI
Assalam. Saya dah terima korset tu. Muat dipakai. Nak pakai pun senang saja. Bila pakai, perut nampak leper sikit. Pinggang pun nampak ada shape. Harap dapat turunkan berat badan. Tq!
Hye kak! Saya nak order lagi 2 set slimming suit. 1 set tak cukuplah. Sebab nak pakai hari-hari. Setakat ni puas hati sebab body nampak kemas je bila pakai korset ni. Bila pakai office attire, nampak lebih smart terutama bila pakai kemeja dengan seluar slack. Senang nak ke tandas. Saya tak adalah berisi sangat. Cuma ada lemak-lemak berlebihan di pinggang je. Harap-harap suit ni bolehlah bantu kurangkan lemak tu. Oh ya! Saya pakai sabun slimming tu juga :-) 

Sis, bestlah pakai slimming suit ni. Body jadi kemas dan perut nampak kempis bila pakai kali pertama. Lepas dua minggu, ada nampak perubahan kat pinggang pulak. Nampak makin slim dan selulit kat situ dah kurang sikit. Peha pun dah kurang ukur lilit sebab bila pakai jeans rasa tak berapa ketat sangat. Happy!

Hai kak. Slimming suit dah terima semalam. Hari ni try pakai. Selesa dipakai, tak rasa ketat pun. Husband tegur, kata nampak kurus sikit hehe… Maybe sebab selulit kurang nampak. Nak pakai baju pun rasa senang je. Sabun slimming je belum try. Harap nanti turunlah sikit berat saya ni :-) 

Liza, akak nak beli lagi 2 set slimming suit sebab satu set je tak cukup. Akak busy sikit. Kadang-kadang tak sempat basuh. Btw, suit ni bagus sangat nak bagi body nampak kemas terutama bila pakai baju macam kebaya. Berat ada turun sikit, dalam setengah kilo je. Oklah tu. Tapi pinggang dah ada curve sikit dan peha pun dah berkurang ukur lilitnya. Puas hati sangat.

Hai kak. Saya nak share penggunaan korset yang beli hari tu. Sebenarnya saya pakai masa majlis kawen saya hari tu. Saya ni berisi sikit. Tapi masa majlis tu, ramai tegur kata dah kurus. Best sangat! Sekarang continue pakai sampai majlis belah suami pula :-) 


1 rm26.00

Tiada ulasan:

Catat Ulasan