Sabtu, 4 Mei 2013

aura white 900mg

 

(dijamin yang original)

*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

Produk yang sedang hangat di pasaran..Bukan sahaja terima order dari Malaysia, turut menerima tempahan dari negara2 jiran..
Kesan AuraWhite yang Menakjubkan dan menyeluruh ok uolss HEAD to TOE gitu!!
 > Produk pencerahan kulit yg pertama di Malaysia
> Menggabungkan 5 stem sel dari tomato, apple, roselle, lotus snow dan raspberry.
> Bahan-bahan utama dari L-Gluthathione dan Tilapia Collagen
KEBAIKAN AURAWHITE PGC 900 000MG :
- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASA 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN, MENGHALUSKAN KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 5 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAKI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA
 

Beberapa PERSOALAN yang sering ditanya PENGGUNA:
a). 1 jar tu brapa gram? 900gm dekat sekilo tu tahan 2 bulan dari stok yg lama 400gm tu..
- ok 900 000mg adalah kandungan COLLAGEN & GLUTA yang tertinggi berbanding produk lain..
b). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..masam2 roselle.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..
cam air RIBENA gitu ..lbih kurangla
 c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..
 d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..
 e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan 2 jam ke atas. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu..
 f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja dgn meminum air kosong min 2-3 liter sehari kesan lagi cepat..
RAMUAN BERKUALITI PREMIUM :
Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-Glutathione, Vitamin C, 5x stem cell phytocelltec dari tomato, epal & roselle, lotus snow dan raspberry, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, papaya, sarang burung, astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 5 kali ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit. KESAN YG KETARA SELEPAS 14 HARI..
FORMULA LENGKAP :
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ianya membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.
RASA YANG LAZAT :
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.
TANPA BAHAN TAMBAHAN :
100 % semulajadi & selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.
* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...
CARA-CARA PENGAMBILAN :
Cara Minum (2 Kali Sehari) :
- Bancuh 2 scoop Aura White dengan 120ml air sejuk menggunakan shaker. Minum 30 minit sebelum sarapan pagi (perut kosong).
- Bancuh 2 scoop Aura White dengan 120ml air sejuk menggunakan shaker. Minum sebelum tidur. Penyerapan zat khasiat lebih sempurna pada waktu malam.
*** 1 Bekas - 900gm, untuk kegunaan 6 mggu - 2 bulan dan berperisa berry lemon..




 






harga rm88.00

9 ulasan:

  1. hai kak..produk ni da free gift x?ni ori ke..sebab harga lg murah dari biasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haiii.. dijamin yang original.. jgn risau...
      Perasa anggur lemon,. Sy pun ambl... terbaik....

      Padam
  2. total skali post ke sarawak

    BalasPadam
  3. Sms saya, mell 0174685065... untuk detail yea... thank you...

    BalasPadam
  4. Sis sy berminat nak beli.tp nak tanya lu naper hrga sis lg murah bdg peniaga lain? Apa beza ngan aura white coklat?

    BalasPadam
    Balasan
    1. beza die cuma rasa saja awak.. yg biasa rasa anggur strbery.. yg 1 ag rasa coklat... mmg sedap... di jamin yang ori taw... jgn risau... hehehhe

      Padam
  5. hai sis, sy berminat nak beli... tapi nk tau.. stock ad lagi ke? hehe

    BalasPadam
  6. hai sis, sy berminat nak beli.. tapi nk tye.. stock ada lagi ke?...=)

    BalasPadam
  7. Pos ke Kuching, Swak brapa....

    BalasPadam