Jumaat, 14 Disember 2012

Gluta 200k botox filler harga runtuh



Glutathione Gluta 200000 Botox  (merah jambu) botol 30 kapsul.

Glutathione Gluta 200000 Botox 

 Made in Korea, Korea, diimport dan diedarkan oleh PB Pretty White.

membantu: 

Glutathione suplemen menjadikan kulit muka anda lebih putih serlah licin. 

Melambatkan penuaan pra-matang. 

tegang

 kulit tona lebih cerah serta bercahaya
 mengurangkan kedutan, bintik gelap, freckles
membantu mempercepatkan kulit yang semula jadi merah jambu.

Essence
L-Glutathione 200000 mg.
Vitamin C (Super Lemon) 20000 mg.
Pine Bark Ekstrak 100 mg.
Kolagen 20000 mg.
Bioflavonoi 500 mg.
Koenzim Q10 500 mg.
Plasenta Ekstrak 100 mg.
Ekstrak Biji Anggur 100 mg.
Koji Berry 500 mg.
Acerora Cherry 100 mg.

Green Coffee Berry 100 mg.
Buah Berry Ekstrak 100 mg.
Dos 1-2 kapsul setiap hari selepas makan 1-2 kali sehari selama 15 minit 

untuk kesan yang baik 2-3 bulan berturut-turut.


:.
Glutathione Gluta 200000 Botox (biru) botol 30 kapsul.
Glutathione Gluta 200000 Botox  (biru) botol 30 kapsul 
Dibuat di Switzerland formula Switzerland dan dipasarkan oleh PB Pretty White.
(membantu : sama seperti gluta 200k (pink), + mengatasi kedutan, melambatkan proses kedutan pada kulit)


APA PERBEZAAN BOTOL PINK DAN BIRU??

switzerland botol biru
korea botol pink

beza?
( botol biru) switzerland utk cerah,tegang,anti penuaan.
secara keseluruhan switzerland lebih baik.
tetapi untuk kesan pencerahan lebih cepat yg korea ( botol pink) lebih baik




Kebaikan Gluta 200000 setanding dgn produk pemutihan lain yang berharga berkali ganda darinya..so kenapa nak bayar lebih?

- ia boleh firmingkan muka dan tiada lagi dagu berlapis atau pipi jatuh


- ia juga menghilangkan/memudarkan kesan jerawat/jeragat, wajah akan lebih berseri/glowing


Untuk kesan yang bagus amalkannya sekurang-kurangnya 3 bulan untuk melihat perubahan. Penggunaan yang berpanjangan akan menjadikan kulit semakin cantik, badan pun sihat




Fungsi Glutathion:-

~Memutih dan melicinkan kulit

~Melambatkan proses penuaan

~Melangsingkan badan

~Untuk kecerahan berganda dan membentuk wajah menjadi lebih runcing

~Menyekatakan tona warna kulit menjadikan kulit lebih bersinar

~Menghilangkan jerawat dan juga parut jerawat

~Mengurangkan kedutan dan bintik2 gelap dan membantu mempercepatkan kulit menjadi lebih berseri-seri dan kemerah-merahan secara semulajadi

~Supplement yang mudah dan selamat

~Anda tidak perlu menahan sakit dan membazirkan wang anda dengan kaedah suntikan dan pembedahan


  Manfaat Glutathion pada tubuh:-

* Mengatasi masalah kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)

* Mencegah dan merawat gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid

* Merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)

*Merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)

*Merawat keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi

* Melindungi jantung & merawat kolesterol

* Melambatkan proses penuaan, meningkatkan system imuniti, merawat rambut gugur dan lain-lain


Keberkesanan pada kulit :-


* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lebih lembut, segar & berseri-seri

* Menghindari pigmentasi serta mengawal & mencegah kesan jerawat

* Jawapan kepada kedutan awal

* Menghasilkan & membaiki DNA

* Membasmi nikotin dalam badan


Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali "Pencerahan Kulit Secara Keseluruhan…"


Berapa lama nampak kesan?


Perubahan seawal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:


* Kulit yang sederhana cerah "Light-medium brown skin" : 1-3 bulan
* Kulit yang tona gelap "Dark brown skin": 3-6 bulan   
* Kulit yang amat gelap " Very dark skin" : 6-12 bulan
* Kulit hitam " Black skin": Sekurang-kurangnya 18 bulan ke atas
Cara Pengambilan Gluta 200000mg :
Sebelum pengambilan produk ini disarankan lakukan detoks selama 3-5 hari supaya toksin di dalam badan dapat di keluarkan dan proses keberkesanan produk super whitening gluta lebih cepat berkesan.
* Makan 1 kapsul 15-30minit sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur malam


* Untuk kesan yang lebih cepat boleh diambil 2 kali sehari.
* Maxsimum 2 biji sehari

KANDUNGAN :
L-Glutathione 200000mg
Super Lemon (Vitamin C ) 2000mg
Collagen 2000mg
Bioflavoni 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Speed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffe Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg


PERHATIAN:-
* Wanita mengandung, menyusukan bayi, kanak-kanak dan orang yang sudah berumur 55 tahun ke atas dilarang untuk mengambil gluta ini.

*Jangan ambil kafein dan minuman berkarbonat semasa pengambilan GLUTA 200,000mg ini kerana ia boleh menyerap Vit C, kolagen dan glutathion (agen pencerah) dalam badan.
Jika hendak minum juga jarakkan masa 3-4 jam selepas pengambilan gluta.


*Minum air putih  2-3 liter sehari bagi melancarkan pembuangan toksin dan mengoptimumkan penyerapan kolagen oleh badan untuk mendapatkan hasil yang lebih cepat.



* Ini bukan produk buatan Thailand..

Semua produk ini dibungkus semula di Thailand..

Thailand import Gluta 200000mg dari Korea & Switzerland.

Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.
Mendapat Pengiktirafan GMP(Good Manufacturing Practices).

PESANAN PENTING : Kesan penggunaan terhadap individu mungkin berbeza mengikut pelbagai cara terhadap pengambilan individu itu masing-masing.





 



pil gluta palsu?


Hari ni saya ada dapat email dari seseorang yang tanya ada ka pil gluta palsu??
dia tunjuk kat saya iklan ni




Ok terus terang walaupun heboh
cerita ada pil gluta palsu... tp saya sendiri belum pernah jumpa pil gluta palsu ini. rasanya tak berbaloi jika ada org nak buat pil gluta palsu.

Secara logiknya jika dia org boleh buat pil palsu yang prosesnya agak rumit....tak ada masalah untuk mereka membuat lapisan pelindung, cop botol dan capsule gel yang bewarna pink yang prosesnya jauh lebih mudah.

ok straight to the point....

yang saya pernah lihat ... pil gluta  9,20,30,60 k... ada yang warna pink... ada yang warna biru .... ada yang warna keemasan berbentuk gel.

untuk 100k ada yang bewarna pink, biru dan putih.

untuk 200 k setakat ini yang saya tahu ada bewarna pink, putih... untuk yg di dalam kotak ada yang bewarna biru dan dalam bentuk gel.

so yang mana satu
ori dan mana palsu? sebenarnya semua sama sahaja SEMUANYA ORI cuma didatangkan dari kilang di dalam warna yang berbeza... tidak bermakna pink palsu ... putih palsu atau biru palsu.


di sini saya tampalkan iklan pil gluta dari ejen penjual tk natural di thailand ...... jika warna putih palsu takkan ejen penjual letak iklan yang pilnya bewarna putih????

Anyway ini antara warna2 pil gluta yang mungkin anda dapat -
Pil Putih Atau Pil Pink

Harap penjelasan ini dapat memberi info kepada semua pihak :)

 

testimoni anda:




Saya nak share sedikit info mengenai pengambilan vitamin :-

Ada segelintir kumpulan pengamal vitamin yang merasakan tidak mendapat apa-apa manfaat dari pengambilan vitamin atau supplement mereka disebabkan oleh beberapa faktor :
 
 
1. Pengambilan air kosong dipandang remeh.

Ramai yang ada masalah untuk amalkan minum air masak kosong dan lebih suka yang berwarna dan berperisa. Air yang manis boleh meningkatkan kepekatan darah serta menyebabkan kegemukan. Kita disarankan mengamalkan banyak minum air masak apabila mengamalkan pengambilan vitamin supaya penyerapan vitamin oleh tubuh berlaku dengan lebih baik.

2. Elakkan makan vitamin secara banyak sekaligus pada satu masa.

Apabila kita makan semua vitamin secara sekaligus, ini meningkatkan kepekatan darah kita hanya pada masa-masa tertentu. Ramai yang suka amalkan ini apabila waktu hendak tidur sedangkan pada masa selepas itu kita akan kurang minum air. Maka cuba agih-agihkan pengambilan vitamin anda mengikut kesesuaian dan keperluan anda agar kepekatan darah tidak meningkat secara mendadak pada satu satu masa. Ini juga membantu agar buah pinggang tidak terlalu dibebani pada satu satu masa tertentu sahaja.

3. Elakkan pengambilan vitamin bersama ubat.

Sekiranya anda dalam pemantauan doktor atas masalah kesihatan, elakkan mengambil ubat secara serentak dengan pengambilan vitamin kerana ini hanya akan menyebabkan darah bercelaru dan tidak dapat menyerap vitamin dengan baik. Cuba sediakan jadual, sekiranya selepas makan pagi anda mengambil ubat doktor maka anda boleh amalkan vitamin pada waktu tengahari atau malam. Namun sekiranya anda perlu makan ubat secara berturutan, pagi dan petang, maka amalkan vitamin selepas 1-2 jam selepas pengambilan ubat doktor.

4. Kurangkan pengambilan kafien dalam diet harian.

Tahukah anda pengambilan kafien boleh merosakkan vitamin yang sedia ada dalam badan? Maka pengambilan minum yang berkafien yang tinggi secara berterusan boleh membazirkan vitamin yang kita amalkan selama ini. Maka kita tidak akan mendapat kesan seperti yang diharapkan sama sekali disebabkan vitamin rosak disebabkan pengambilan kafien secara berterusan.
perlukah vit c???





harga: 

30capsul rm35.00

60 capsul rm50.00


32 ulasan:

  1. yg botol pink bpe hrge? ada sijil halal?

    BalasPadam
  2. Harga Gluta 200k Botox Filler (pink)
    Bagaiman cara untuk order...

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh rujuk home.... atau sms saya 0174685065.. thanks ye

      Padam
    2. heloo sabrina...

      please sms saya na awak ... sy tunggu yea awak sms..
      mell 0174685065

      tq babe

      Padam
  3. post kat sarawak berapa?

    BalasPadam
  4. cmne nk odet

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk oder detail or step awak boleh cek di bahagian home na...
      tp sy suka kalau awak sms saya untk sy detail harga.. hehehe
      mell: 0174685065

      terima kasih sb bertanya...

      Padam
  5. adakah mash hrga ni sekrg ?
    gluta 200k

    BalasPadam
    Balasan
    1. yea. ade promosi lagi dapat 200k soap free... sampai last date bulan lima nie... cek di page promotion na...

      Padam
  6. salam hai....
    berminat nk beli ....
    but harga ini sekali gn postage or lain??thanks beb.....

    BalasPadam
  7. kalau dikirim ke indonesia bisa ?

    BalasPadam
  8. maaf nunu.. saya enggak kirim ini barang ke indonesia....

    BalasPadam
  9. napa ya enggak kirim di indonesia???

    BalasPadam
    Balasan
    1. sorry awak..... malaysia saja..... huhuhuhuhu

      Padam
  10. Hi, sekarang masih lagi harga yg ni ke?

    BalasPadam
  11. Salam, sekarang harga masih lagi yg ni ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sms sya yea sarah...
      mell 0174685065
      tq babe

      Padam
  12. Kalo kt swk trmasok postage brapa..

    BalasPadam
  13. Kalo kt swk trmasok postage berapa??

    BalasPadam
    Balasan
    1. helloo comey..
      unruk oder sms saya na..
      mell 0174685065..

      terima kasih

      Padam
  14. best gila mkn pink.. 2 hari ambil 1 pg 1 mlm dh nmpk kulit muka cerah licin.. beza sgt.. best...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haiii damia.... thank for share... hehehe.. result mmg nampak kan. terbaikkk!!!!

      Padam
  15. Klu ibu menyusukan tak boleh ke?? Baby dh setahun lebih...klau tak bole..kenapa ya??

    BalasPadam
    Balasan
    1. glutathion nie die panas bila ambil. takut baby x sesuai. elok kalau nyusu baby jgn ambil yea..

      Padam
  16. Hi Mel,
    Interested with 2000 Bottox Filler (BLUE BOX)
    Still available and still for RM30 for 30 cap?
    Postage cost to Subang Jaya (anything you can recomend ?-except Pos Malaysia)
    Im 34, first time with gluta wld this be ok for a start?
    and what the different gluta 2000 and gluta 6000?

    Thank alot!
    Emme

    BalasPadam
    Balasan
    1. haiii..
      perbezaan botol biru dan pink

      biru =whitening and anti agging
      pink =just whitening 100%

      jika yg nak fokus ke whitening skin saja elok ambil yang pink sahaja, untuk kaler biru jika umur 35 thn ke ats sy syorkan amil yg biru.

      Padam
  17. Saya baru mkn pil gluta 200k. Wah,tak sabar nak tgk kesan nya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh... thanks.. hope result akan memuaskan, awak seperti cstmer saya yg lain yg rasa sgt happy dan puas hati selepas guna 200K BOTOX FILLER nie,

      Padam