Jumaat, 23 November 2012

Sabun Gluta Kojic + Collagen 3 Layers 150gm





- Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk

 kecantikan pada hari ini.. 




Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Rosehips, 

Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.




 FUNGSI: 

- mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit 

mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya 

kulit lebih tampak cerah, muda & tegang. 



- Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan 

jerawat & kulit berminyak. Perubahan boleh dilihat seawal 3 

hari sahaja 



- Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata 


- Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit 

sahaja. 


- Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead. 


-Mengatasi masalah melasma . 


- Memudarkan parut jerawat di muka & badan 


-Mencerahkan kulit muka & badan 


- Allergy Tested 


- Hypoallergenic 


- Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di 


celah-celah lipatan seperti di ketiak dan celah peha. 


- Menegangkan kulit. 


- Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat -

 Anti-ageing 


- Kelebihan VCO yang terdapat dalam sabun ini mampu 

melembapkan kulit dengan serapan yang cepat. 


- Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana 

diperkayakan dengan tambahan Vitamin C & E. 


- Bagi wanita yang sudah bersalin,boleh gunakan pada 

badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch 

marks' 




CARA GUNA: 

 cuci muka anda dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 

minit di kulit muka @ badan anda sebelum bilas dengan air 

bersih. Untuk kulit sensitif cukp sekadar 30-60 saat.




harga: rm8.00

10 ulasan:

  1. salam akak nak borong 3 jenis produk utk 10 pcs boleh ke? contoh akak nak sabun gluta 3 layer ni 2 ketul, 4 botol new super gluta+vit c+berry mix dan 3 botol LEGANO krim pencerah. Boleh ke mcm ni?

    BalasPadam
  2. kak..nak tnye..sabun ni bli stu pun dapat harge rm 10 ke?ke kna beli borong bru dpt rm10?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haii..
      beli 1 pcs pun dapat rm10...

      Padam
  3. ni sabun glutha ori ke x napa murah? dan xada cop kat sabun tu?

    BalasPadam
  4. sy nk tya napa sabun gluthatione ni murah? ori ka jg?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yea di jamin ori, oke kalau yg ade stiker tu biasanya org malaysia ambil buat stiker sendiri saja dan nyatakan yang ade stiker ori tu saja yg ori, tapi asalnya barang tu sama yg ini juga, thanks yea sbb bertanya

      Padam