Selasa, 25 September 2012

Gluta 100000 Super Whitening Snow

GLUTA 100000 SUPER WHITENING SNOW

~ 30 Kapsul ~ (Included Pos Laju)

HARGA DIPASARAN BIASA RM90

PALING LARIS!! PUTIHKAN KULIT BADAN ANDA DLM MASA 1MINGGU!!

Anda mampu mpunyai kulit yg putih dan gebu mcm artis dengan super whitening 100000mg...
anda mampu miliki kulit yang cantik n putih dalam masa singkat..jangan bimbang..
ubat ini x ada side effect..malah ubat ni banyak kebaikan seperti melambatkan penuaan n mencegah kanser...

ANTARA LAIN

Glutathione dalam BADAN membantu :-

* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll


Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

CARA PENGAMBILAN

Cara Pengambilan Gluta 100000mg :

* Makan 1 kapsul 30minit sebelum sarapan pagi & sebelum makan malam.

KANDUNGAN :

L-Glutathione 100000mg
Vitamin C 1000mg
Berry Mix 1000mg
Collagen 500mg
Bioflavoni 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Speed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffe Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg

NOTA :

* Wanita mengandung, menyusukan bayi serta kanak-kanak di larang untuk mengambil kapsul ini

SERTA orang yang sudah berumur juga (55tahun ke atas) tidak digalakkan ambil.

* kalau makan gluta, pantang larangnya ..x boleh minum kopi n nescafe, teh atau minuman bergas ye. klu dah teringin nak minum sangat, mesti jarakkan 4jam ke atas dan ambil dengan kuantiti sikit sahaja :)

* sebaiknya minum banyak air hingga 8 gelas sehari untuk hasil yang lebih cepat

* Ini bukan produk buatan Thailand..

semua produk ini dibungkus semula di Thailand..

Thailand import gluta 100000 dari Korea & Switzerland.

Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.
Mendapat Pengiktirafan GMP.

 harga: rm35.00

12 ulasan:

  1. salam. ada lagi tak stok gluta ni? boleh beli 1 botol tak? atau kena beli borong bru dapat harga rm35 tu? sy dah msj awk tp tak rply :(

    BalasPadam
  2. rm35 termasuk dengan postage ke?

    BalasPadam
  3. sy nk order ada stok lg x?sy dh sms nk confirmkan bayaran tp xbls

    BalasPadam
  4. Not include postage... tlg jawabkan tuk adik ayu... :-)

    BalasPadam
  5. Kalau i tanya dekat whatsapp boleh tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yea saya ade watsapp boleh watsapp saya terus..

      mell 0174685065

      thanks....

      Padam
  6. ada lagi ke ??

    BalasPadam