Jumaat, 8 Jun 2012

SABUN GLUTATHIONE + EXTRA KOJIC


FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!!  DI JAMIN PALING MURAH SEKALI!!!!!


 Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color



Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu...hehehe....

boleh kurang tau! tak caya kena la cuba baru nampak result..alarr tak mahal pun RM20 je pun..pakai lama plak tu..150gram lagi beratnya....Sabun ni kat pasaran luar ada yang jual dari RM60 hingga RM100 .
 
Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.


HARGA: RM6.00

(tidak termasuk pos)

25 ulasan:

  1. elok yang ni atau sabun beras yer

    BalasPadam
  2. umm yg nie lbh bagus dari sabu susu beras..

    BalasPadam
  3. kalau trmsuk postage ke sabah brapa?

    BalasPadam
  4. harga belum termasuk dng postage lg... kalau beli dozen lg murah.. (1 dozen ade 12 ketul) :)

    BalasPadam
  5. termasuk postage berapa ea? saya ada masej kat fone tapi tak reply.

    BalasPadam
  6. sy cek dwbsite laen sabun ni nmpk same je oren atas ptih bwah tp yg bezany pckging len,hrga len,nme sabun pn len, n ad yg tnjuk lgo hologram..
    so produk ni truan/ori..
    sy brmnat utk bli tp was2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yea memang mcm tu...Awk jgn risau... sama ori... cuma yg diorg telah dpack semula... tp barang sama saja.. awak boleh try dulu 1 ketul pun boleh...

      Padam
  7. u,this thing really work!sabun yg dorg jual tu sume mahal pdhl same je..dorg just amik interest lebih..

    BalasPadam
  8. saiz sabun nie brapa gram? harga include postage ke penang brapa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haiii...oke sbn nie yg 150gm punya, postage tambah rm5...harga sbn kojit 1 pcs rm10...

      Padam
  9. Kepada cstmer sy.... sy minta maaf jika sy lambat atau lewat sikit balas mesej anda.... tp sy akan cuba dan tetap balas.... terima kasih ats mesej anda semua yea......

    BalasPadam
  10. salam...

    sis boleh tak attach gambar real sabun gluta kojic nih?
    gambar yg kat atas tu, dah sll saya tgk.
    tp bila beli xsama dgn yg dlm gambar.

    tq

    BalasPadam
  11. sabun ni dr thailand atau filipin?kalau 1 dozen brapa?

    BalasPadam
  12. hrga mmg rm8.00 je ke? klau btul mmg sy nk.sy beli pn rm35.00

    BalasPadam
  13. klu 1 dozen termasuk postage berapa?

    BalasPadam
  14. BIAR BTUL RM8 KER? ORI KE BUKAN NIE? TP SKRG COLOUR DIA BUKAN OREN PUTIH LA. SKRG BRU PNYE COLOUR PINK.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yea dijamin yang ori punya 100%

      yang pin putih pun ade jual.. tp sy lum sempat update dlm blog.. t sy cuba update secepat yg mungkin. x silap sy pin putih die collegan / gluta

      Padam
  15. kak saya nak beli sabun ni,maseh ade lg ke promosi rm8?kalau ade saya nak beli 1...

    BalasPadam
  16. kak?ade lg ke promosi sabun kojic tu?kalau ade saya nak beli..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haii noradmira, iya price rm8.. harga semasa awak..

      Padam