Ahad, 25 Mac 2012

Cathy L-Glutathione Magic Cream SPF 130

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. 

Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.
 
Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. 


Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.
 
Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin...

Fungsi :
♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata...
♥ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
♥ Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

Bahan-Bahan :
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492

Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan....Tak perlu di bilas...
Ianya sangat sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head....

Size : 138ml

 
testimoni
HARGA RM45.00
Harga: rm18.00


18 ulasan:

  1. Sis sy nak pesan ni... Ada lg tak...?

    BalasPadam
  2. hai... nk oder mcm mner? Rm25 dah termasuk pos ke?

    BalasPadam
  3. wao...nk pesan...rm25 termasuk postage ke

    BalasPadam
  4. kenapa tak balas msj ..nak beli susah lor..huhuhu

    BalasPadam
  5. saya dah bank in kan duit dah kat u punya maybank tau...alamat pun saya dah sms melalui u punya phone number..hopefully dapat brg dalam hari isnin paling lambat

    BalasPadam
  6. nama pada alamat saya mohd Ezri Bin Mohammad Nor..Noted? order barang= krim cathy spf 130 ni 1 pcs dan bayaran dah dibuat rm30..TQ

    BalasPadam
  7. dear cstmer... sory sgt sy lambat balas msj anda semua... 22-25.12 sy outstation jadi sy xdapat terima coll dn bls msj... sy cuba selesaikan pada 25 nie... selamat hari natal!!!

    BalasPadam
  8. sis , ada lagi ?

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  10. still available??

    BalasPadam
  11. Masih ada lgi ke sis??

    BalasPadam
  12. Sis, nak order ada lagi x?

    BalasPadam
  13. masih ada lagi tak? kalau hantar pergi sarawak, berapa jumlah bayaran yg perlu saya bayar?

    BalasPadam
    Balasan
    1. yea banyak lg awak, sms saya na.
      mell 0174685065
      now ade free obdo lint.. cepat2

      Padam
  14. sis, apa beza doll magic cream nie and skin cream vit c yang blue uh?

    BalasPadam
  15. Sis ad lgi ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. heloo ade stok awak... anytime ade.. yg nie permintaan tinggi so stok sentiasa sy ambil x putus

      Padam